Nykvarns Ventilation

Stockholms län

Information

640715-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Nykvarns Ventilation. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nykvarns Ventilation är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som Nykvarns Ventilation finns i.

Nykvarns Ventilation har varit registrerat sedan 2000-11-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nykvarns Ventilation så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nykvarns Ventilation är och det finns flera verksamheter i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för Nykvarns Ventilation är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nykvarns Ventilation så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Montage av ventilationsanläggningar samt rengöring av ventilationssystem. (tillbyggnader).

Det finns olika personer som har en koppling med Nykvarns Ventilation och det är Hasserud, Tom Christian som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,