Lotta Lind Form & Häst

Stockholms län

Information

661114-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lotta Lind Form & Häst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lotta Lind Form & Häst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som Lotta Lind Form & Häst finns i.

Lotta Lind Form & Häst har varit registrerat sedan 1995-01-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lotta Lind Form & Häst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-09.

Lotta Lind Form & Häst är och det finns flera bolag i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för Lotta Lind Form & Häst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lotta Lind Form & Häst så kan ni göra det på telefon genom 070-8234295 eller genom brev på följande adress:

Idé, design, produktion, konsultation samt handel med varor och tjänster inom reklam och därtill hörande verksamhetsområden. Idé, design, produktion, text och översättning, konsultation samt handel med varor och tjänster inom reklam, upplevelseindustri och ridsport och därtill hörande verksamhetsområden.

Det finns olika personer som har en koppling med Lotta Lind Form & Häst och det är Lind, Ann Charlott Lotta som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,