Djurstabergs Måleri & Konsulttjänst

Stockholms län

Information

670905-XXXX är organisationsnummer för företaget Djurstabergs Måleri & Konsulttjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Djurstabergs Måleri & Konsulttjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som Djurstabergs Måleri & Konsulttjänst finns i.

Djurstabergs Måleri & Konsulttjänst har varit registrerat sedan 2001-11-15 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Djurstabergs Måleri & Konsulttjänst så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Djurstabergs Måleri & Konsulttjänst är och det finns flera bolag i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för Djurstabergs Måleri & Konsulttjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Djurstabergs Måleri & Konsulttjänst så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggnadsmåleri samt materialkonsult och arbetsledning.

Det finns olika personer som har en koppling med Djurstabergs Måleri & Konsulttjänst och det är Kropp, Jens Göran Stefan som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,