Modin Splitvision Research

Stockholms län

Information

670911-XXXX är organisationsnummer för företaget Modin Splitvision Research. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Modin Splitvision Research är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som Modin Splitvision Research finns i.

Modin Splitvision Research har varit registrerat sedan 2002-02-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Modin Splitvision Research så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-11.

Modin Splitvision Research är och det finns flera bolag i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för Modin Splitvision Research är följande:

Vill ni komma i kontakt med Modin Splitvision Research så kan ni göra det på telefon genom 08-55242444 eller genom brev på följande adress:

Med hjälp av affärsantropologi (Business Anthropology) bedriva affärsutveckling såsom marknadsundersökningar, förändringsarbete, management, mångfald och därmed liknande verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Modin Splitvision Research och det är Modin, Per Jonas som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,