Ditt o datt i Nykvarn

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nykvarn och Ditt o datt i Nykvarn är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Ditt o datt i Nykvarn är ett av dem. Statusen för Ditt o datt i Nykvarn är att Bolaget är aktivt.

Ditt o datt i Nykvarn är ett Enskild firma och skapades 2007-02-22. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där företaget finns i jobbar för att företag som Ditt o datt i Nykvarn ska trivas.

Ditt o datt i Nykvarn är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06. I Nykvarn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Paketering ompaketering av varor till företag. Olika arrangemang för privatpersoner såsom paddling, tävlingar och samkväm. Företagsnära tjänster såsom skottning, sandning, röjning och planering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ditt o datt i Nykvarn är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är Ditt o datt i Nykvarn och det finns flera företag som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med Ditt o datt i Nykvarn så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55245906.

.

De som är på något sätt har med Ditt o datt i Nykvarn är Holmberg, Jan Martin som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ditt o datt i Nykvarn har 671019-XXXX som sitt organisationsnummer.