Holleczek International

Stockholms län

Information

I Nykvarn finns det ett Enskild firma som heter Holleczek International. Det finns flera företag som liknar Holleczek International i Stockholms län. Nykvarn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Holleczek International är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-08-31 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-03-02 så har Holleczek International varit registrerat och sedan 2006-08-31 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Holleczek International och det finns fler företag som är det i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med Holleczek International så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Holleczek International så kan ni göra det på 08-55248228.

Städning av mindre företag. Enklare städning av exempelvis mindre kontor och butiker. Marknadsföring och försäljning av rengöringsartiklar, hygienartiklar, kosttillskott och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Holleczek, Marie Luise som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Holleczek International har 671110-XXXX som sitt organisationsnummer.