OMEGA RÖR OCH FASTIGHETSSERVICE

Stockholms län

Information

OMEGA RÖR OCH FASTIGHETSSERVICE hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nykvarn som är den kommunen där OMEGA RÖR OCH FASTIGHETSSERVICE finns. I Nykvarn så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. OMEGA RÖR OCH FASTIGHETSSERVICE tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket OMEGA RÖR OCH FASTIGHETSSERVICE har haft sedan 1997-01-01. OMEGA RÖR OCH FASTIGHETSSERVICE har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till OMEGA RÖR OCH FASTIGHETSSERVICE så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5566565.

Nykvarn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

OMEGA RÖR OCH FASTIGHETSSERVICE har idag 680515-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för OMEGA RÖR OCH FASTIGHETSSERVICE

Rörarbeten samt fastighetsservice

I OMEGA RÖR OCH FASTIGHETSSERVICE så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Glarén, Roland Wilhelm som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .