Milmasweden Bild & Ateljé

Stockholms län

Information

681031-XXXX är organisationsnummer för bolaget Milmasweden Bild & Ateljé. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Milmasweden Bild & Ateljé är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som Milmasweden Bild & Ateljé finns i.

Milmasweden Bild & Ateljé har varit registrerat sedan 2010-01-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Milmasweden Bild & Ateljé så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2010-01-01.

Milmasweden Bild & Ateljé är och det finns flera bolag i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för Milmasweden Bild & Ateljé är följande:

Vill ni komma i kontakt med Milmasweden Bild & Ateljé så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Studiofotografering såsom porträtt på barn, familj och djur. Uppdragsfotografering såsom bröllop, bilder åt företag och tidningar. Produktfotografering som ska vara i böcker och tidningar och tavlor. Naturfotografering, digital bildbehandling, retuschering, reproduktioner, förstoringar, kopior, försäljning av egen fotokonst, försäljning av ramar och album.

Det finns olika personer som har en koppling med Milmasweden Bild & Ateljé och det är Holmkvist, Camilla Maria som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,