Promedicus distanssekreterare

Stockholms län

Information

691111-XXXX är organisationsnummer för bolaget Promedicus distanssekreterare. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Promedicus distanssekreterare är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som Promedicus distanssekreterare finns i.

Promedicus distanssekreterare har varit registrerat sedan 2007-09-06 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Promedicus distanssekreterare så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Promedicus distanssekreterare är och det finns flera bolag i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för Promedicus distanssekreterare är följande:

Vill ni komma i kontakt med Promedicus distanssekreterare så kan ni göra det på telefon genom 08-55113192 eller genom brev på följande adress:

Privat sekreterarservice till företag, kommuner, myndigheter och landsting. Hjälp med utskrift av dokument och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Promedicus distanssekreterare och det är Paulin, Ann-Mari som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,