Tony Berglund Kakeldesign

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nykvarn och Tony Berglund Kakeldesign är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Tony Berglund Kakeldesign är ett av dem. Statusen för Tony Berglund Kakeldesign är att Bolaget är aktivt.

Tony Berglund Kakeldesign är ett Enskild firma och skapades 1996-09-10. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där företaget finns i jobbar för att företag som Tony Berglund Kakeldesign ska trivas.

Tony Berglund Kakeldesign är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Nykvarn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Plattsättning och handel med kakel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tony Berglund Kakeldesign är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Tony Berglund Kakeldesign och det finns flera företag som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med Tony Berglund Kakeldesign så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7781372.

.

De som är på något sätt har med Tony Berglund Kakeldesign är Berglund, Lars Tony som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tony Berglund Kakeldesign har 700613-XXXX som sitt organisationsnummer.