Mikael Karlsson Motorsport

Stockholms län

Information

Mikael Karlsson Motorsport är en verksamhet som finns i Nykvarn. I Mikael Karlsson Motorsport finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Bernt Mikael som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mikael Karlsson Motorsport så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mikael Karlsson Motorsport på telefon 08-7448076.

Professionell tävlingsverksamhet på motorcykel samt handel med motorcykeldelar. Event, reklam och försäljning av mc-delar. Service och reparationer, försäljning av mc.

Idag är Mikael Karlsson Motorsport av bolagstypen Enskild firma.

Mikael Karlsson Motorsport är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nykvarn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mikael Karlsson Motorsport innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-02-12 och Mikael Karlsson Motorsport är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-02-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mikael Karlsson Motorsport så är det följande:

Mikael Karlsson Motorsport har 720331-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.