Magnus Sjöstrand Konsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nykvarn och Magnus Sjöstrand Konsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Magnus Sjöstrand Konsult är ett av dem. Statusen för Magnus Sjöstrand Konsult är att Bolaget är aktivt.

Magnus Sjöstrand Konsult är ett Enskild firma och skapades 2003-02-21. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där företaget finns i jobbar för att företag som Magnus Sjöstrand Konsult ska trivas.

Magnus Sjöstrand Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-26. I Nykvarn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom transportbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Magnus Sjöstrand Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-26.

Idag är Magnus Sjöstrand Konsult och det finns flera företag som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med Magnus Sjöstrand Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6053419.

.

De som är på något sätt har med Magnus Sjöstrand Konsult är Sjöstrand, Magnus Göran Gustav som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Magnus Sjöstrand Konsult har 720601-XXXX som sitt organisationsnummer.