Henrik Holm A/V Konsult

Stockholms län

Information

730926-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Henrik Holm A/V Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Henrik Holm A/V Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som Henrik Holm A/V Konsult finns i.

Henrik Holm A/V Konsult har varit registrerat sedan 2007-09-19 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Henrik Holm A/V Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-06.

Henrik Holm A/V Konsult är och det finns flera verksamheter i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för Henrik Holm A/V Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Henrik Holm A/V Konsult så kan ni göra det på telefon genom 08-55019899 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av tjänster och utrustning inom musik, ljud, data och video.

Det finns olika personer som har en koppling med Henrik Holm A/V Konsult och det är Holm, Henrik Harald som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,