Thomas Lindström Bil & Maskin

Stockholms län

Information

780217-XXXX är organisationsnummer för företaget Thomas Lindström Bil & Maskin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thomas Lindström Bil & Maskin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som Thomas Lindström Bil & Maskin finns i.

Thomas Lindström Bil & Maskin har varit registrerat sedan 2007-09-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Thomas Lindström Bil & Maskin så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Thomas Lindström Bil & Maskin är och det finns flera bolag i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för Thomas Lindström Bil & Maskin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Thomas Lindström Bil & Maskin så kan ni göra det på telefon genom 070-7406238 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad med dygnet runt jour alla dagar. Reparerar personbilar, entreprenad tunga fordon samt småmaskiner. Jourverkstad, jourbil, bärgning, snöröjning. Import av bildelar, automatlåderenovering, bygger utvecklar motorer med en testrigg.

Det finns olika personer som har en koppling med Thomas Lindström Bil & Maskin och det är Lindström, Thomas Anders som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,