J Terelius Entreprenad

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nykvarn och J Terelius Entreprenad är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och J Terelius Entreprenad är ett av dem. Statusen för J Terelius Entreprenad är att Bolaget är aktivt.

J Terelius Entreprenad är ett Enskild firma och skapades 2005-08-11. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där företaget finns i jobbar för att företag som J Terelius Entreprenad ska trivas.

J Terelius Entreprenad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19. I Nykvarn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnads- och markarbeten, fastighetsskötsel, renhållning, arbeten avseende renovering av bygg-, mark- och entreprenadmaskiner. samt även planera och medverka vid äventyrsarrangemang.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J Terelius Entreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19.

Idag är J Terelius Entreprenad och det finns flera företag som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med J Terelius Entreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med J Terelius Entreprenad är Terelius, Jens Yngve Leif som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

J Terelius Entreprenad har 780612-XXXX som sitt organisationsnummer.