Gamma Home Improvment

Stockholms län

Information

790617-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Gamma Home Improvment. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gamma Home Improvment är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som Gamma Home Improvment finns i.

Gamma Home Improvment har varit registrerat sedan 2006-09-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gamma Home Improvment så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Gamma Home Improvment är och det finns flera verksamheter i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för Gamma Home Improvment är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gamma Home Improvment så kan ni göra det på telefon genom 08-55240168 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Gamma Home Improvment och det är Gamma, Hans Andreas som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,