Ahxner Music Production

Stockholms län

Information

791103-XXXX är organisationsnummer för företaget Ahxner Music Production. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ahxner Music Production är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som Ahxner Music Production finns i.

Ahxner Music Production har varit registrerat sedan 2007-06-05 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ahxner Music Production så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-24.

Ahxner Music Production är och det finns flera bolag i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för Ahxner Music Production är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ahxner Music Production så kan ni göra det på telefon genom 073-5317558 eller genom brev på följande adress:

Skriva, producera & sälja musik till skivbolag artister. Inspelningstekniker till artister som vill få hjälp med att spela in sin musik.

Det finns olika personer som har en koppling med Ahxner Music Production och det är Ahxner, Jimmy Christian som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,