CLAESSON & WÅHLSTEDT BILSERVICE HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Nykvarn och CLAESSON & WÅHLSTEDT BILSERVICE HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och CLAESSON & WÅHLSTEDT BILSERVICE HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för CLAESSON & WÅHLSTEDT BILSERVICE HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

CLAESSON & WÅHLSTEDT BILSERVICE HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1951-06-26. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som CLAESSON & WÅHLSTEDT BILSERVICE HANDELSBOLAG ska trivas.

CLAESSON & WÅHLSTEDT BILSERVICE HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nykvarn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bilreparationer

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CLAESSON & WÅHLSTEDT BILSERVICE HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är CLAESSON & WÅHLSTEDT BILSERVICE HANDELSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med CLAESSON & WÅHLSTEDT BILSERVICE HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6529243.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med CLAESSON & WÅHLSTEDT BILSERVICE HANDELSBOLAG är WÅHLSTEDT, OWE MICAEL som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Wåhlstedt, Siv Carina Aqvelina som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

CLAESSON & WÅHLSTEDT BILSERVICE HANDELSBOLAG har 915600-1571 som sitt organisationsnummer.