BJÖRKS BUSSTRAFIK HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

BJÖRKS BUSSTRAFIK HANDELSBOLAG är ett bolag som finns i Nykvarn. I BJÖRKS BUSSTRAFIK HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björcks Resor i Nykvarn AB som är född och har titeln Bolagsman, Björk, Kerstin Maria som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Lindh, Bo Lennart Harritz som är född 1968 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BJÖRKS BUSSTRAFIK HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BJÖRKS BUSSTRAFIK HANDELSBOLAG på telefon 08-55245221.

Beställningstrafik för personbefordran med buss

Idag är BJÖRKS BUSSTRAFIK HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

BJÖRKS BUSSTRAFIK HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nykvarn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BJÖRKS BUSSTRAFIK HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och BJÖRKS BUSSTRAFIK HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BJÖRKS BUSSTRAFIK HANDELSBOLAG så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

BJÖRKS BUSSTRAFIK HANDELSBOLAG har 916402-4847 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.