MT:S BYGG KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

MT:S BYGG KOMMANDITBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som MT:S BYGG KOMMANDITBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MT:S BYGG KOMMANDITBOLAG är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

MT:S BYGG KOMMANDITBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1977-03-17. Men sedan 1977-01-01 så har MT:S BYGG KOMMANDITBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till N. Stationsv. 26, 155 33, Nykvarn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MT:S BYGG KOMMANDITBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55247420.

Nykvarn arbetar för att verksamheter som MT:S BYGG KOMMANDITBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för MT:S BYGG KOMMANDITBOLAG. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Byggnadsverksamhet

Firmatecknare för MT:S BYGG KOMMANDITBOLAG är följande:
Firman tecknas av en av -Hansson, Tommy Einar -Holkko, Mikko Matias i förening med -Oinas Holkko, Hilkka Orvokki.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MT:S BYGG KOMMANDITBOLAG och det är följande personer, Hansson, Tommy Einar som är född 1948 och har titeln Komplementär, Holkko, Mikko Matias som är född 1950 och har titeln Komplementär, Oinas Holkko, Hilkka Orvokki som är född 1948 och har titeln Komplementär, Holkko, Lise-Lotte Marianne som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för MT:S BYGG KOMMANDITBOLAG är 916404-6154.