GODIS INN SAPP HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

GODIS INN SAPP HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nykvarn som är den kommunen där GODIS INN SAPP HANDELSBOLAG finns. I Nykvarn så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. GODIS INN SAPP HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket GODIS INN SAPP HANDELSBOLAG har haft sedan 1999-01-01. GODIS INN SAPP HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till GODIS INN SAPP HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till G. Strängnäsv. 341, 155 91, Nykvarn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8845845.

Nykvarn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

GODIS INN SAPP HANDELSBOLAG har idag 916607-1978 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för GODIS INN SAPP HANDELSBOLAG

Handel med pappersartiklar, skor och konserver

I GODIS INN SAPP HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Bengt Arne som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Sirkka Helena som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .