Perfect Line Handelsbolag

Stockholms län

Information

916616-0052 är organisationsnummer för verksamheten Perfect Line Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Perfect Line Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nykvarn som är den kommunen som Perfect Line Handelsbolag finns i.

Perfect Line Handelsbolag har varit registrerat sedan 1989-11-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Perfect Line Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Perfect Line Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för Perfect Line Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -bolagsmannen

Vill ni komma i kontakt med Perfect Line Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55242420 eller genom brev på följande adress:
Nedre Bruket , 155 34, Nykvarn

Handel med byggvaror, import och export av byggmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Perfect Line Handelsbolag och det är Nyman, Kenth Johnny som är född 1970 och har titeln Bolagsman,