Ekbacken Stöd Utredning Behandling Handelsbolag

Stockholms län

Information

Ekbacken Stöd Utredning Behandling Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som Ekbacken Stöd Utredning Behandling Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ekbacken Stöd Utredning Behandling Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-10-16.

Ekbacken Stöd Utredning Behandling Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-09-22. Men sedan 2003-10-16 så har Ekbacken Stöd Utredning Behandling Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hanstavik, 151 52, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekbacken Stöd Utredning Behandling Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55019776.

Nykvarn arbetar för att verksamheter som Ekbacken Stöd Utredning Behandling Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ekbacken Stöd Utredning Behandling Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Psykosocial utredning, stöd, behandling och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ekbacken Stöd Utredning Behandling Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekbacken Stöd Utredning Behandling Handelsbolag och det är följande personer, Hofmann, Helena Maria som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Martinsson, Sven-Åke som är född 1957 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Ekbacken Stöd Utredning Behandling Handelsbolag är 969696-2217.