SprångBrickan i Turinge Kommanditbolag

Stockholms län

Information

SprångBrickan i Turinge Kommanditbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nykvarn som är den kommunen där SprångBrickan i Turinge Kommanditbolag finns. I Nykvarn så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. SprångBrickan i Turinge Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket SprångBrickan i Turinge Kommanditbolag har haft sedan 2006-10-05. SprångBrickan i Turinge Kommanditbolag har funnits sedan och 2005-02-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till SprångBrickan i Turinge Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till G. Strängnäsv. 335, 155 91, Nykvarn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55247277.

Nykvarn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

SprångBrickan i Turinge Kommanditbolag har idag 969700-4571 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för SprångBrickan i Turinge Kommanditbolag

Bolaget skall sälja utbildning och material inom natur, kultur och miljöområdet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I SprångBrickan i Turinge Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mellgren, Bengt Olov Arne som är född 1972 och har titeln Komplementär, Lafveskans, Monika Knutsdotter som är född 1936 och har titeln Kommanditdelägare, Lundberg, Irma Viola som är född 1941 och har titeln Kommanditdelägare, Nordström, Erik Jonas som är född 1969 och har titeln Kommanditdelägare, Pilebro Mellgren, Karin Inger M som är född 1941 och har titeln Kommanditdelägare, Wennerström, Britta Ingeborg M som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare.