Sadelmakeriet För Rid- & Körsport i Södertälje Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Nykvarn och Sadelmakeriet För Rid- & Körsport i Södertälje Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sadelmakeriet För Rid- & Körsport i Södertälje Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Sadelmakeriet För Rid- & Körsport i Södertälje Kommanditbolag är att Bolaget är inaktivt.

Sadelmakeriet För Rid- & Körsport i Södertälje Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2004-06-02. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sadelmakeriet För Rid- & Körsport i Södertälje Kommanditbolag ska trivas.

I Nykvarn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel och tjänster inom sadelmakerinäringen, sömnad samt därtill förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sadelmakeriet För Rid- & Körsport i Södertälje Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Sadelmakeriet För Rid- & Körsport i Södertälje Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med Sadelmakeriet För Rid- & Körsport i Södertälje Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55240749.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Sadelmakeriet För Rid- & Körsport i Södertälje Kommanditbolag är Säfström, Bo Pether Michael som är född 1958 och har titeln Komplementär, Wandell, Karl Göran som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, .

Sadelmakeriet För Rid- & Körsport i Södertälje Kommanditbolag har 969702-0817 som sitt organisationsnummer.