Stall Karnéus Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Stall Karnéus Kommanditbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nykvarn som är den kommunen där Stall Karnéus Kommanditbolag finns. I Nykvarn så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Stall Karnéus Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Stall Karnéus Kommanditbolag har haft sedan 2004-08-26. Stall Karnéus Kommanditbolag har funnits sedan och 2004-08-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stall Karnéus Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Berga Gård, 155 91, Nykvarn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Nykvarn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Stall Karnéus Kommanditbolag har idag 969703-0972 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Stall Karnéus Kommanditbolag

Handel och tjänster inom ridnäringen, hund-, häst- och ponnynäringen, hästavel, inackorderingsstall samt därmed förenlig verksamhet.

I Stall Karnéus Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karnéus, Ebba Ulrika som är född 1973 och har titeln Komplementär, Karnéus, Gun Ranja Linnea som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, .