Euro Vent- och Byggservice Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969704-3728 är organisationsnummer för bolaget Euro Vent- och Byggservice Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Euro Vent- och Byggservice Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Nykvarn som är den kommunen som Euro Vent- och Byggservice Kommanditbolag finns i.

Euro Vent- och Byggservice Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2004-09-23 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Euro Vent- och Byggservice Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Euro Vent- och Byggservice Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för Euro Vent- och Byggservice Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Euro Vent- och Byggservice Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7715543 eller genom brev på följande adress:
Sundsör 41, 155 91, Nykvarn

Bolaget skall bedriva ventilationsmontage och konsultation, byggservice och städning.

Det finns olika personer som har en koppling med Euro Vent- och Byggservice Kommanditbolag och det är Pöykiö, Erja Tuulikki som är född 1955 och har titeln Komplementär, Pöykiö, Pertti Antero som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare,