Nykvarn Tobak o Post Handelsbolag

Stockholms län

Information

Nykvarn Tobak o Post Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som Nykvarn Tobak o Post Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nykvarn Tobak o Post Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-05-17.

Nykvarn Tobak o Post Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-03-29. Men sedan 2006-05-17 så har Nykvarn Tobak o Post Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Centrumv. 32, 155 30, Nykvarn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nykvarn Tobak o Post Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55240064.

Nykvarn arbetar för att verksamheter som Nykvarn Tobak o Post Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Nykvarn Tobak o Post Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Tobak, spel, konfektyr, post och tidningar.

Firmatecknare för Nykvarn Tobak o Post Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nykvarn Tobak o Post Handelsbolag och det är följande personer, Shahin, Fadi som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Shahin, Jonny Hanna som är född 1964 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Nykvarn Tobak o Post Handelsbolag är 969717-9332.