Mohlin & Son Entr. & Bygg Handelsbolag

Stockholms län

Information

Mohlin & Son Entr. & Bygg Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nykvarn som är den kommunen där Mohlin & Son Entr. & Bygg Handelsbolag finns. I Nykvarn så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Mohlin & Son Entr. & Bygg Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Mohlin & Son Entr. & Bygg Handelsbolag har haft sedan 2006-06-29. Mohlin & Son Entr. & Bygg Handelsbolag har funnits sedan och 2006-06-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Mohlin & Son Entr. & Bygg Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Engsbergs Torp , 155 32, Nykvarn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Nykvarn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Mohlin & Son Entr. & Bygg Handelsbolag har idag 969719-6872 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Mohlin & Son Entr. & Bygg Handelsbolag

Byggnadsverksamhet, nybyggnation, ombyggnation, tillbyggnation samt mark- och grundarbeten.

I Mohlin & Son Entr. & Bygg Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mohlin, Lars Bernhard Philip som är född 1985 och har titeln Bolagsman, Mohlin, Lars Krister som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .