JKGK VVS och Entreprenad Handelsbolag

Stockholms län

Information

JKGK VVS och Entreprenad Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nykvarn som är den kommunen där JKGK VVS och Entreprenad Handelsbolag finns. I Nykvarn så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. JKGK VVS och Entreprenad Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket JKGK VVS och Entreprenad Handelsbolag har haft sedan 2006-09-14. JKGK VVS och Entreprenad Handelsbolag har funnits sedan och 2006-09-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till JKGK VVS och Entreprenad Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Snickarbacksv. 8, 155 33, Nykvarn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9837393.

Nykvarn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

JKGK VVS och Entreprenad Handelsbolag har idag 969721-0400 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för JKGK VVS och Entreprenad Handelsbolag

VVS, mark och bygg.

I JKGK VVS och Entreprenad Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Leif Jesper som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Kenny Janerik som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .