V.B.Psykosocial konsult och handledare

Stockholms län

Information

V.B.Psykosocial konsult och handledare hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nykvarn som är den kommunen där V.B.Psykosocial konsult och handledare finns. I Nykvarn så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. V.B.Psykosocial konsult och handledare tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. V.B.Psykosocial konsult och handledare har funnits sedan .

Vill ni skicka post till V.B.Psykosocial konsult och handledare så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Nykvarn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

V.B.Psykosocial konsult och handledare har idag 370426-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för V.B.Psykosocial konsult och handledare

Arbete med psykosocial verksamhet.

I V.B.Psykosocial konsult och handledare så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Vera Teresia som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .