B2 Arkitekt & Ingenjörsbyrå

Stockholms län

Information

400125-XXXX är organisationsnummer för företaget B2 Arkitekt & Ingenjörsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B2 Arkitekt & Ingenjörsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som B2 Arkitekt & Ingenjörsbyrå finns i.

B2 Arkitekt & Ingenjörsbyrå har varit registrerat sedan 2006-01-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för B2 Arkitekt & Ingenjörsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-19.

B2 Arkitekt & Ingenjörsbyrå är och det finns flera bolag i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för B2 Arkitekt & Ingenjörsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med B2 Arkitekt & Ingenjörsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 08-55035530 eller genom brev på följande adress:

Arkitektverksamhet projektering bygg

Det finns olika personer som har en koppling med B2 Arkitekt & Ingenjörsbyrå och det är Borg, Börje som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,