VetGirot, Inger Pilebro Mellgren

Stockholms län

Information

I Nykvarn finns det ett Enskild firma som heter VetGirot, Inger Pilebro Mellgren. Det finns flera bolag som liknar VetGirot, Inger Pilebro Mellgren i Stockholms län. Nykvarn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

VetGirot, Inger Pilebro Mellgren är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-10-18 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2007-09-03 så har VetGirot, Inger Pilebro Mellgren varit registrerat och sedan 2007-10-18 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är VetGirot, Inger Pilebro Mellgren och det finns fler bolag som är det i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med VetGirot, Inger Pilebro Mellgren så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med VetGirot, Inger Pilebro Mellgren så kan ni göra det på 070-5501962.

Konsult inom utbildningsverksamhet, handel med utbildning och material som riktar sig till pedagoger inom skola och högskola, ämnesområdet natur- och miljövård samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Pilebro Mellgren, Karin Inger M som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

VetGirot, Inger Pilebro Mellgren har 410513-XXXX som sitt organisationsnummer.