"Slöjdgården", Strängnäs

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nykvarn och "Slöjdgården", Strängnäs är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och "Slöjdgården", Strängnäs är ett av dem. Statusen för "Slöjdgården", Strängnäs är att Bolaget är aktivt.

"Slöjdgården", Strängnäs är ett Enskild firma och skapades 1982-11-10. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som "Slöjdgården", Strängnäs ska trivas.

"Slöjdgården", Strängnäs är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nykvarn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Vävatelje, försäljning av garner, slöjdartiklar, kyrkotextilier, inredningstyger, handvävda mattor och textilier, linnedukar, pre- sentsaker och vävtillbehör

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att "Slöjdgården", Strängnäs är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är "Slöjdgården", Strängnäs och det finns flera verksamheter som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med "Slöjdgården", Strängnäs så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0152-10845.

.

De som är på något sätt har med "Slöjdgården", Strängnäs är Eriksson, Birgitta Elisabet som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

"Slöjdgården", Strängnäs har 410916-XXXX som sitt organisationsnummer.