LEIF GUSTAFSSON MARKKONSULT

Stockholms län

Information

440203-XXXX är organisationsnummer för företaget LEIF GUSTAFSSON MARKKONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LEIF GUSTAFSSON MARKKONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som LEIF GUSTAFSSON MARKKONSULT finns i.

LEIF GUSTAFSSON MARKKONSULT har varit registrerat sedan 1988-09-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LEIF GUSTAFSSON MARKKONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

LEIF GUSTAFSSON MARKKONSULT är och det finns flera bolag i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för LEIF GUSTAFSSON MARKKONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med LEIF GUSTAFSSON MARKKONSULT så kan ni göra det på telefon genom 08-55245511 eller genom brev på följande adress:

Konsultativ verksamhet inom bygg- och anläggnings- branschen

Det finns olika personer som har en koppling med LEIF GUSTAFSSON MARKKONSULT och det är Gustafsson, Leif Erik som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,