EFF, Education For Future

Stockholms län

Information

440513-XXXX är organisationsnummer för bolaget EFF, Education For Future. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EFF, Education For Future är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som EFF, Education For Future finns i.

EFF, Education For Future har varit registrerat sedan 2001-06-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för EFF, Education For Future så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

EFF, Education For Future är och det finns flera bolag i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för EFF, Education For Future är följande:

Vill ni komma i kontakt med EFF, Education For Future så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom utbildningsområdet inklusive framtagning av läromedel.

Det finns olika personer som har en koppling med EFF, Education For Future och det är Östman, Effe Karl-Axel som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,