VÄRMETEKNIK, CHRISTER NORRSTRAND

Stockholms län

Information

450628-XXXX är organisationsnummer för bolaget VÄRMETEKNIK, CHRISTER NORRSTRAND. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VÄRMETEKNIK, CHRISTER NORRSTRAND är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som VÄRMETEKNIK, CHRISTER NORRSTRAND finns i.

VÄRMETEKNIK, CHRISTER NORRSTRAND har varit registrerat sedan 1961-09-29 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för VÄRMETEKNIK, CHRISTER NORRSTRAND så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

VÄRMETEKNIK, CHRISTER NORRSTRAND är och det finns flera bolag i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för VÄRMETEKNIK, CHRISTER NORRSTRAND är följande:

Vill ni komma i kontakt med VÄRMETEKNIK, CHRISTER NORRSTRAND så kan ni göra det på telefon genom 08-55240500 eller genom brev på följande adress:

Reparationsverksamhet och handel avseende värme- aggregat

Det finns olika personer som har en koppling med VÄRMETEKNIK, CHRISTER NORRSTRAND och det är Norrstrand, Sven Christer som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,