GRANUDDENS SNICKERI

Stockholms län

Information

460207-XXXX är organisationsnummer för företaget GRANUDDENS SNICKERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GRANUDDENS SNICKERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som GRANUDDENS SNICKERI finns i.

GRANUDDENS SNICKERI har varit registrerat sedan 1985-11-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GRANUDDENS SNICKERI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

GRANUDDENS SNICKERI är och det finns flera bolag i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för GRANUDDENS SNICKERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med GRANUDDENS SNICKERI så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Snickeri

Det finns olika personer som har en koppling med GRANUDDENS SNICKERI och det är LINDBLOM, MATS LENNART som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, EKESIÖÖ LINDBLOM, KERSTIN ELISABETH som är född 1949 och har titeln Prokurist,