VÄSTERTÄLJE FÖNSTERPUTS OLAVI VAVENIEMI

Stockholms län

Information

460919-XXXX är organisationsnummer för bolaget VÄSTERTÄLJE FÖNSTERPUTS OLAVI VAVENIEMI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VÄSTERTÄLJE FÖNSTERPUTS OLAVI VAVENIEMI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som VÄSTERTÄLJE FÖNSTERPUTS OLAVI VAVENIEMI finns i.

VÄSTERTÄLJE FÖNSTERPUTS OLAVI VAVENIEMI har varit registrerat sedan 1977-11-30 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för VÄSTERTÄLJE FÖNSTERPUTS OLAVI VAVENIEMI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

VÄSTERTÄLJE FÖNSTERPUTS OLAVI VAVENIEMI är och det finns flera bolag i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för VÄSTERTÄLJE FÖNSTERPUTS OLAVI VAVENIEMI är följande:

Vill ni komma i kontakt med VÄSTERTÄLJE FÖNSTERPUTS OLAVI VAVENIEMI så kan ni göra det på telefon genom 08-55245051 eller genom brev på följande adress:

Fönsterputsning och städningsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med VÄSTERTÄLJE FÖNSTERPUTS OLAVI VAVENIEMI och det är VAVENIEMI, URHO OLAVI som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,