Djurstaberg Företagskonsult

Stockholms län

Information

520201-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Djurstaberg Företagskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Djurstaberg Företagskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nykvarn som är den kommunen som Djurstaberg Företagskonsult finns i.

Djurstaberg Företagskonsult har varit registrerat sedan 2005-03-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Djurstaberg Företagskonsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Djurstaberg Företagskonsult är och det finns flera verksamheter i Nykvarn som också är .

Firmatecknare för Djurstaberg Företagskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Djurstaberg Företagskonsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Företagsekonomisk rådgivning, ekonomisk redovisning, bokföring, HR-rådgivning, företagsledning.

Det finns olika personer som har en koppling med Djurstaberg Företagskonsult och det är Nilsson, Nils Anders som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,