Atelje Törnqvist

Stockholms län

Information

I Nykvarn finns det ett Enskild firma som heter Atelje Törnqvist. Det finns flera verksamheter som liknar Atelje Törnqvist i Stockholms län. Nykvarn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Atelje Törnqvist är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-11-19 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2010-01-22 så har Atelje Törnqvist varit registrerat. Idag är Atelje Törnqvist och det finns fler verksamheter som är det i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med Atelje Törnqvist så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Atelje Törnqvist så kan ni göra det på .

Konstnärlig verksamhet, utsmyckning, målning, skulpterande, betonggjutning, design såsom logotype, skyltar, klubbmärken. Formgivning såsom modeller för gips och betonggjutningar. Krukor, fat, prydnadsföremål, trädgårdsutsmyckningar, trafikhinder.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Törnqvist, Åke Gunnar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Atelje Törnqvist har 530510-XXXX som sitt organisationsnummer.