Aktiebolaget Nykvarns Lackering

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nykvarn och Aktiebolaget Nykvarns Lackering är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Nykvarns Lackering är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Nykvarns Lackering är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Nykvarns Lackering är ett Aktiebolag och skapades 1967-07-19. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Nykvarns Lackering ska trivas.

Aktiebolaget Nykvarns Lackering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nykvarn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lackering, blästring, byggnadsarbeten, transporter, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva charter- och uthyrningsverksamhet av båtar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Nykvarns Lackering är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Aktiebolaget Nykvarns Lackering Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Nykvarns Lackering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55240050.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Nykvarns Lackering är Petersson, Jan Christian Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Renja Ann-Charlott som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Barbro Birgitta som är född 1953 och har titeln Revisor, Pettersson, Gunnel Margareta som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorsKnuten Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Nykvarns Lackering har 556111-0510 som sitt organisationsnummer.