Mälargräs AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Mälargräs AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nykvarn här finns det många olika Aktiebolag. Mälargräs AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nykvarn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Mälargräs AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556187-3547.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7492417 alternativt besöka eller skicka post till Mälargräs AB på följande adress Nygårds Stuteri, 155 93, Nykvarn.

Mälargräs AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Mälargräs AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Eriksson, Ritva Tuulikki som är född 1942 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva tillverkning och försäljning av färdiga gräsmattor, äga och förvalta fastigheter samt köp och försäljning av fast egendom, avel- och tävlingsverksamhet med hästar samt förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.