Mark- och Planeringsvård i Mälardalen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Mark- och Planeringsvård i Mälardalen Aktiebolag är ett företag som finns i Nykvarn. I Mark- och Planeringsvård i Mälardalen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mark- och Planeringsvård i Mälardalen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mark- och Planeringsvård i Mälardalen Aktiebolag på telefon 08-7781579.

Bolaget skall bedriva mark- och planeringsvård samt verksamhet avseende sjukgymnastik jämte dörmed förenlig verksamhet.

Idag är Mark- och Planeringsvård i Mälardalen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mark- och Planeringsvård i Mälardalen Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nykvarn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mark- och Planeringsvård i Mälardalen Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Mark- och Planeringsvård i Mälardalen Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mark- och Planeringsvård i Mälardalen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael

Mark- och Planeringsvård i Mälardalen Aktiebolag har 556216-2742 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.