Alla Sinnen i Sverige Aktiebolag

Stockholms län

Information

Alla Sinnen i Sverige Aktiebolag är en verksamhet som finns i Nykvarn. I Alla Sinnen i Sverige Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cramér, Anna-Elisabeth som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Lars Erik som är född 1942 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Alla Sinnen i Sverige Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Alla Sinnen i Sverige Aktiebolag på telefon 08-55040022.

Bolaget ska bedriva pedagogisk utveckling, pedagogisk konsult- verksamhet och bokförlagsverksamhet samt annan med ovan förenlig verksamhet.

Idag är Alla Sinnen i Sverige Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Alla Sinnen i Sverige Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nykvarn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Alla Sinnen i Sverige Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Alla Sinnen i Sverige Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Alla Sinnen i Sverige Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Alla Sinnen i Sverige Aktiebolag har 556231-7742 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.