PR & Media - Leasing Sverige Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Nykvarn finns det ett Aktiebolag som heter PR & Media - Leasing Sverige Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar PR & Media - Leasing Sverige Aktiebolag i Stockholms län. Nykvarn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

PR & Media - Leasing Sverige Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1989-05-29 så har PR & Media - Leasing Sverige Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är PR & Media - Leasing Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med PR & Media - Leasing Sverige Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ugglev. 10, 155 30, Nykvarn. Vi ni istället prata med PR & Media - Leasing Sverige Aktiebolag så kan ni göra det på 08-55247712.

Bolaget skall arrangera mässor, reklam och annonsförsäljning samt vara konsult inom dessa områden, distribuera brev och reklam, äga och förvalta aktier, värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, Hans Erik Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Spring, Maria Eleonora som är född 1971 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Perols Lars Rune som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

PR & Media - Leasing Sverige Aktiebolag har 556362-1068 som sitt organisationsnummer.