Wessberg Transporter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nykvarn och Wessberg Transporter Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Wessberg Transporter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wessberg Transporter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wessberg Transporter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-06-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nykvarn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Wessberg Transporter Aktiebolag ska trivas.

Wessberg Transporter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nykvarn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva transportbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wessberg Transporter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Wessberg Transporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Nykvarn.

Vill man komma i kontakt med Wessberg Transporter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3212626.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Wessberg Transporter Aktiebolag är Wessberg, Karl Ragnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wessberg, Kerttu Kyllikki som är född 1938 och har titeln Suppleant, Werell, Carl Olov Håkan som är född 1963 och har titeln Revisor, Werells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Wessberg Transporter Aktiebolag har 556363-6660 som sitt organisationsnummer.