Gränslidens Frakt o Konsult AB

Stockholms län

Information

Gränslidens Frakt o Konsult AB är ett av många bolag som finns i Nykvarn. Det är nämligen den kommunen som Gränslidens Frakt o Konsult AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gränslidens Frakt o Konsult AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Gränslidens Frakt o Konsult AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-11-14. Men sedan 1990-01-01 så har Gränslidens Frakt o Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sundsvik 41, 155 91, Nykvarn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gränslidens Frakt o Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55246300.

Nykvarn arbetar för att bolag som Gränslidens Frakt o Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gränslidens Frakt o Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, redovisning och konsultverksamhet inom området ekonomi samt bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gränslidens Frakt o Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gränslidens Frakt o Konsult AB och det är följande personer, Jacobsson, Tord Einar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jacobsson, Lena Carina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobsson, Ulf Tord Sven som är född 1979 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva Birgitta som är född 1960 och har titeln Revisor, Fullersta Revision som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gränslidens Frakt o Konsult AB är 556376-3373.