Perberum Aktiebolag

Stockholms län

Information

Perberum Aktiebolag är en verksamhet som finns i Nykvarn. I Perberum Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vager, Per-Olof som är född 1940 och har titeln VD, Vager, Per-Olof som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Vager, Berit Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Perberum Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Perberum Aktiebolag på telefon 08-55242128.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området administ- rativ systemutveckling, utveckling av dataprogram, försäljning av datorutrustningar, bedriva turistverksamhet, tillverkning och handel med souvenirer, presentartiklar, uthyrning och förmedling av stugor, husvagnar, äga och förvalta fast egendom, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet, bedriva fotografisk verksamhet samt sälja tjänster utnyttjandes digital teknik.

Idag är Perberum Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Perberum Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nykvarn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Perberum Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Perberum Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Perberum Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 2 suppleanter.

Perberum Aktiebolag har 556402-2688 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.