I Ågrens Åkeri i Nykvarn Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Ågrens Åkeri i Nykvarn Aktiebolag är ett företag som finns i Nykvarn. I I Ågrens Åkeri i Nykvarn Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ågren, Ingmar Gunnar som är född 1945 och har titeln VD, Ågren, Ingmar Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Eva Gunilla som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hammare, Laila Astrid Rebecca som är född 1959 och har titeln Revisor, Ekonomigruppen AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med I Ågrens Åkeri i Nykvarn Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå I Ågrens Åkeri i Nykvarn Aktiebolag på telefon 070-5282710.

Bolaget skall bedriva transporter, och idka därmed förenlig verksamhet, samt äga, förvalta, köpa och sälja värdepapper.

Idag är I Ågrens Åkeri i Nykvarn Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

I Ågrens Åkeri i Nykvarn Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nykvarn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

I Ågrens Åkeri i Nykvarn Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och I Ågrens Åkeri i Nykvarn Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för I Ågrens Åkeri i Nykvarn Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

I Ågrens Åkeri i Nykvarn Aktiebolag har 556405-9912 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.